fbpx

Jedanaest elemenata strasti

kompletno predavanje, trajanje 131 min

Pretplata na naš YouTube kanal
 
Primajte naš besplatni e-Bilten
captcha 
Priključite nam se na Facebooku
Pridružite nam se na Facebooku
 

NAUČIT ĆETE:

    • Što točno znači "slijediti svoju strast"
    • Kako to radi?
    • Nije li to malo sebično i prejednostavno?
    • Na koji način Kreacija reagira kada slijedimo svoju strast?

Vjerojatno ste već primijetili kako na predavanjima iz ciklusa "Manifestiranje obilja" na skoro svako bitnije pitanje uvijek stigne isti odgovor: slijedi svoju strast.

Kako obogatiti svoj emocionalni i društveni život? Slijedi svoju strast. Kako biti sretniji, bogatiji i uspješniji? Slijedi svoju strast. Kako učiniti društvo boljim u cjelini na dobrobit svih? Slijedi svoju strast. Kako usrećiti bližnje? Slijedi svoju strast, slijedi svoju strast, slijedi svoju strast...

Kako je to moguće da na tako različita i raznorodna pitanja imamo uvijek jedan te isti odgovor? Kakva je vradžbina sadržana u tom jednostavnom savjetu "slijedi svoju strast"? Kako to uopće radi? I nije li to pomalo sebično? Radim ono što mi se najviše sviđa i odjednom je svima bolje?

Da, da i opet - da. Taj samo naizgled jednostavan i očit savjet u sebi sadržava čak jedanaest elemenata koji predstavljaju kompletan paket. I kad kažemo "kompletan", mislimo baš to: onaj koji ništa ne ostavlja nedorečenim!

Tih jedanaest elemenata, podijeljenih u tri funkcionalne grupe od po 3, 6 i 2, sadržavaju ama baš sve: formulu za manifestiranje željene realnosti, aktivacijske mehanizme kojima nas Kreacija u tome podržava, organizacijske principe kojima nam otvara vrata prema željenom, kao i kormilo s kojim upravljamo kada zađemo u uzburkane brzake našeg života.

Pridružite nam se stoga u dubinskoj analizi ovih jedanaest vragolana i oslobodite se svake sumnje oko toga što točno slijeđenje svoje strasti jest i kako u praksi funkcionira.

Poklanjamo vam kompletno predavanje, uživajte!

‹‹‹ Naslovnica Naša ostala predavanja ›››