fbpx

 

Manifestiranje
manifestirati - učiniti jasnim, evidentnim, očitim ili vidljivim, bilo pogledu ili razumijevanju; jasno pokazati ili otkriti; staviti izvan svake sumnje

MANIFESTIRANJE OBILJA

 

{ultimatesocialbuttons}

Želite živjeti u obilju? Želite "manifestirati obilje" u svojem životu?

Nije teško. Otkrit ćemo vam tajnu: nitko vas ne mora učiti kako se manifestira. Pa čak ni kako imati obilje manifestiranog. Stalno nešto manifestirate, potpuno spontano, bez razmišljanja, i uvijek toga što manifestirate imate u izobilju. Ako ste pod stresom - manifestirate obilje stresa. Ako živite u besparici, tjeskobi, apatiji ili depresiji - zasigurno i toga imate na vagone. Stoga ključno pitanje nije kako manifestirati obilje, već kako manifestirati obilje željenog.

Stoga, ako biste rado u svoj život privukli više zdravlja, novca, uspjeha, emocionalne i poslovne sreće i zadovoljstva, a riješili se stresa, straha, tjeskobe, nesigurnosti, depresije i apatije - tu smo. Možemo vas naučiti kako se to radi. Nije teško. U početku je malo uvrnuto jer će vam okrenuti naglavačke pogled na život, ali nije teško. Vi to možete. Jamčimo.

Kada kažemo "naučit ćemo vas kako se to radi" - mislimo doslovno. Riješit ćete ih sami. Mi ćemo vam samo dati sve potrebite tehnike, upute, metode i načine svjesnog oblikovanja željene realnosti i nakon toga - više nas nećete trebati. Bit ćete majstori manifestacije željenog, bez obzira na okolnosti koje će dolaziti i odlaziti iz vašeg života.

Nevjerojatno? Možda.

Neizvedivo? Apsolutno ne!

Brojne drevne filozofske tradicije pričaju o svjesnom oblikovanju željene realnosti, ali su u njima smjernice za primjenu tih koncepata nerijetko dane u obliku nejasnih misli i stihova, ili kao nerazumljive, cirkularne upute s ruba pameti. Nimalo slučajno. Cilj je bio staviti to vrijedno znanje van domašaja običnih ljudi i ostaviti ga u isključivoj domeni povlaštenih, odabranih ili "iniciranih". S time je gotovo.

Spremni ste za život obilja, sreće i zadovoljstva. Inače ovo ne biste čitali.

Ne pričamo o nekoj nedostižnoj utopiji. Manifestiranje nije nikakva čarolija niti vradžbina. Sve se tehnike manifestiranja temelje na nešto moderne fizike i dva zrnca psihologije.

Fizikalni temelj manifestacije je koncept ne-dualnosti, kojeg znanost ubrzano prihvaća, a iz perspektive psihologije riječ je o prebacivanju na unutarnji lokus kontrole, što je osnova pozitivne psihologije.

No prije negoli što skočimo na moderni znanstveni pogled na život, svijet i Svemir kao temelj manifestiranja željene realnosti, kratko ćemo analizirati aktualno znanstveno-filozofsku podlogu na kojoj se bazira naše trenutno društvo i civilizacija.

‹‹‹ Naslovnica Dalje: Svijet dualnosti... ›››

 
SAŽETAK:

  • Naučite manifestirati željenu realnost
  • Riješite se straha, stresa, nesigurnosti, tjeskobe i apatije
  • Privucite više željenih iskustava u život
  • Spremni ste za život obilja
  • Postat ćete majstori manifestacije
  • Tehnike manifestacije imaju uporište u modernoj fizici i psihologiji