fbpx

Beograd

Manifestiranje obilja u Beogradu!

 

{ultimatesocialbuttons}

Pomozi nam da se manifestiramo
u Beogradu!

Stalno primamo upite kada ćemo napraviti neko predavanje i radionicu na temu "Manifestiranja obilja" u Beogradu, i na tome vam svima iskreno zahvaljujemo!

Bit ćemo iskreni: za to nam treba tvoja pomoć.

Za početak, nemamo pojma koliko nas je za to uopće zaintesirano. Trideset? Pedeset? Stotinu? Ne bismo nikog htjeli ostaviti "pred vratima", ali opet nije ideja niti da nas sve potrpamo u preveliki prostor koji bi mogao ubiti svaku interakciju s predavačem.

Stoga smo odlučili preokrenuti proces. Iako još uvijek nemamo jasnu viziju ni kada, ni gdje, ni koliko dugo, pa čak ni koja bi bila cijena ulaznice, molimo te da posve neobvezujuće ispuniš donji obrazac i na taj nam način dojaviš da si načelno zainteresiran.

Kada prikupimo prijave i budemo približno znali koliko nas ima, dobit ćeš na svoju e-mail adresu anketu kojom ćeš moći svojim glasovima utjecati na temu, mjesto i vrijeme održavanja.

Slobodno potakni sve svoje prijatelje, susjede, kolege, znance i obitelj da nam se pridruže i registriraju na istoj ovoj stranici, a možeš ih prijaviti i ti, zašto da ne?

Samo se prijavi, potpuno bez obaveze, mi ti odmah javimo čim budemo imali više informacija, pa se vidimo u Beogradu.

Hvala na ko-kreaciji ovog događaja, evo formulara za prijavu:
SAŽETAK:

  • Pomozi nam da se manifestiramo u Beogradu
  • Samo ispuni priloženi formular i čim budemo imali više informacija javit ćemo ti se na e-mail adresu koju ovdje upišeš
  • Vidimo se u Beogradu!