fbpx

11 elemenata strasti

11 elemenata strasti

 

{ultimatesocialbuttons}

Vjerojatno ste već primijetili kako na predavanjima iz ciklusa "Manifestiranje obilja" na skoro svako bitnije pitanje uvijek stigne isti odgovor: slijedi svoju strast.

Kako obogatiti svoj emocionalni i društveni život? Slijedi svoju strast. Kako biti sretniji, bogatiji i uspješniji? Slijedi svoju strast. Kako učiniti društvo boljim u cjelini na dobrobit svih? Slijedi svoju strast. Kako usrećiti bližnje? Slijedi svoju strast, slijedi svoju strast, slijedi svoju strast...

Kako je to moguće da na tako različita i raznorodna pitanja imamo uvijek jedan te isti odgovor? Kakva je vradžbina sadržana u tom jednostavnom savjetu "slijedi svoju strast"? Kako to uopće radi? I nije li to pomalo sebično? Radim ono što mi se najviše sviđa i odjednom je svima bolje?

Da, da i opet - da. Jer taj samo naizgled jednostavan i očit savjet u sebi sadržava čak 11 elemenata koji predstavljaju kompletan paket. I kad kažemo "kompletan", mislimo baš to: onaj koji ništa ne ostavlja nedorečenim! Tih 11 elemenata, podijeljenih u tri funkcionalne grupe od po 3, 6 i 2, sadržavaju ama baš sve: formulu za manifestiranje željene realnosti, aktivacijske mehanizme kojima nas Kreacija u tome podržava, organizacijske principe kojima nam otvara vrata prema željenom, kao i kormilo s kojim upravljamo kada zađemo u uzburkane brzake našeg života.

Pridružite nam se stoga u dubinskoj analizi ovih 11 vragolana u četvrtak, 12. studenog 2015. od 19h do 21h u studiju OM joge i oslobodite se svake sumnje oko toga što točno slijeđenje svoje strasti radi i kako funkcionira.

Preporučena donacija je 40 kn.

SAŽETAK:

  • Što točno znači "Slijedi svoju strast"
  • Kako to radi?
  • Nije li to malo sebično i nadasve prejednostavno?
  • Na koji način Kreacija reagira kada radimo baš to - slijedimo svoju strast?