fbpx

Bodhidharma

Četiri koraka do prosvjetljenja

 

{ultimatesocialbuttons}

Bodhidharma je legendarni budistički majstor meditacije iz petog ili šestog stoljeća, poznat (i) po svom kapitalnom djelu "Dva ulaza i četiri prakse" koje nudi upute za dostizanje najviših stanja svijesti. To sigurno uključuje beskrajnu meditaciju, zar ne?

Da i ne. Točnije - da, i to je "prvi ulaz". Ono što će vas izbezumiti jest činjenica ako je Bodhidharma još pred 1.500 godina opisao i "drugi ulaz", onaj kroz praksu, odnosno kroz samo četiri praktične upute kako živjeti normalan, svakodnevni život, a svejedno dostići razinu "prosvjetljenja".

Kako to zvuči? Više-manje kao da je dolazio na naša predavanja i radionice na temu "manifestiranja obilja". Rječnik koji koristi je drugačiji, ali ideja je gotovo ista, samo prepričana iz malo duhovnije perspektive... Nije li to upravo fascinantno?

Stoga, ako ste ovog četvrtka, 26. studenog 2015. za malo tradicionalniji, mudriji i spiritualniji ulaz prema konceptima i praksama manifestiranja obilja, oblikovanja željene realnosti i podizanja vlastite razine svijesti - čekamo vas od 19h u studiju OM joge.

Preporučena donacija je 40 kn, prijave obavezne, samo ispunite sljedeći obrazac:SAŽETAK:

  • Postoje dva načina za dostizanje prosvjetljenja
  • A drugi kao da je izašao sa naših predavanja manifestiranja
  • Prema Bodhidharminom djelu "Dva ulaza i četiri prakse" predstavljamo spiritualni pogled na manifestiranje