fbpx

Samosabotaza

Uklanjanje samosabotaže

 

{ultimatesocialbuttons}

Živite li život svojih snova? Manifestirate li obilje svega što biste od života htjeli?

Ne? Zašto ne?

U većini slučajeva problem se svede na samo dva moguća uzroka.

Prvi je strah. Strah od nepoznatog, strah od odbijanja, strah od neuspjeha, strah od osude okoline... Ima ih mnogo, ali jedna im je stvar zajednička: lako ih je otkriti. Strah je neugodna emocija koju je teško ignorirati tako da je njegova detekcija trivijalna.

Samosabotaža je jedna sasvim drugačija zvjerka. Potiho se zavuče pod kožu i izdajnički baca klipove pod noge vašim planovima, smišlja i podvaljuje lažne "razloge", zlurado iskrivljuje misli i mučki sabotira akcije.

Ako primjećujete kako nekako začudno odugovlačite u započinjanju projekata koji vas (načelno) vesele, ako vam prijateljske ili romantične veze često zapinju i pucaju na istim ili sličnim situacijama, ako vam u život stalno ulaze "loši" ljudi, ako vam se isti ili vrlo slični neželjeni obrasci i situacije često vraćaju - ne tražite uzroke "vani". Pogledajte unutra. Sa iskrenim zanimanjem. Znate li što ćete pronaći?

Samosabotažu.

Želite li je naučiti ukloniti sa puta svog osobnog uspjeha?

Radionica u četvrtak, 28. siječnja je popunjena (HVALA!), a zbog ogromnog interesa uvodimo dodatni termin, petak, 29. siječnja 2016. od 18:30h do 20:30h u centru OM joge. Zabezeknut će vas jednostavnost kojom ćemo ukloniti naizgled nepremostive prepreke i kočnice s kojima ste se možda čak i već pomirili jer "to je jednostavno tako". Nije i ne mora biti. Vidjet ćete.

Ovo je interaktivna radionica na kojoj bismo htjeli čuti koji su simptomi vaše osobne samosabotaže. Razmislite što biste to htjeli manifestirati, a nikako da se dogodi ili se lovite kako odugovlačite unedogled bez bilo kakvog vidljivog razloga, pa ćemo potražiti uvjerenja koja iza njih stoje i poraditi na njihovom uklanjanju. I ne brinite, ova se radionica neće snimati, tako da je anonimnost zajamčena.

Preporučena donacija je 40 kn. Radionica u četvrtak, 28. siječnja je popunjena, ako se želite prijaviti za dodatni termin u petak, 29. siječnja od 18:30h do 20:30h - samo ispunite priloženi obrazac:


SAŽETAK:

  • Samosabotaža je opasna i mučka zvijerka
  • Iskrivljava misli, podvaljuje lažne "razloge", sabotira akcije
  • Srećom, jednom kada je osvijestite - nije je teško eliminirati