fbpx

Uspon svijesti

Penjanje po ljestvici svijesti (2/2)

 

{ultimatesocialbuttons}

Znamo da nas visokofrekventna stanja vode prema sinkronicitetima, sreći i uspjehu, a niskofrekventna, ah... u drugom, posve neželjenom smjeru.

Također znamo da su emocije naš kompas, navigator, uređaj za mjerenje vlastitih frekvencija, odnosno način na koji naše tijelo interpretira vibraciju u kojoj se nalazimo i javlja nam gdje se trenutno nalazimo.

Kako to točno radi? Koje su najniže, a koje najviše frekvencije, odnosno - koje su emocije (vibracije) za nas najpogubnije, koje nam pomažu i koje odmažu, kako ih osvijestiti, kako ih se riješiti i kako svaku od njih pojedinačno nadići?

Ovo slojevito predavanje će, zbog svoje kompleksnosti i obima, biti obrađeno u dva uzastopna četvrtka. U prvom ćemo dijelu pričati o donjem dijelu ljestvice: sramu, krivnji, apatiji, strahu, bijesu... i za svaki se od ovih stanja osvrnuti na konkretne, praktične savjete povezanih sa njihovim uspješnim savladavanjem. U drugom ćemo dijelu pričati o hrabrosti, entuzijazmu, radosti, sreći, bezuvjetnoj ljubavi i dubokom unutrašnjem miru - željenim stanjima do kojih ne možemo doći dok se ne riješimo tereta ranije navedenih teških vibracija.

Ovo je apsolutno centralna tema cijele manifestirajuće vještine, teorije i prakse te vjerojatno jedina koju doista treba poznavati "u dušu" - jer čim jednom shvatite kako ovo radi, sve ostalo sjedne na svoje mjesto samo po sebi.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na drugi dio predavanja, gdje pričamo o pozitivnijem dijelu ljestvice svijesti u četvrtak, 28. travnja 2016. od 19h do 21h u studiju OM joge.

Preporučena donacija je 40 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženo obrazac:


SAŽETAK:

  • Visokofrekventna stanja nas vode prema sinkronicitetima, sreći i uspjehu
  • Niskofrekventna nas, poput utega, muče, mrcvare i vuku prema dolje
  • Kako ih prepoznati?
  • I još važnije - kako ih nadići?