fbpx

fizika manifestiranja

Fizika manifestiranja

 

{ultimatesocialbuttons}

Vjerovali ili ne, naš je današnji, svakodnevni i uobičajeni pogled na svijet i Svemir odraz znanstvenih spoznaja iz daleke 1687. godine! Vjera u "objektivnu" realnost i jedan, jedinstveni Svemir koji se ponaša prema jasnim, preciznim zakonima poput kakvog mehaničkog uređaja, temeljena je na Newtonovoj mehanici koja je... ah... pomalo zastarjela.

Nadomjestila ju je prvo relativistička, a onda i kvantna fizika no mi se i dalje ponašamo kao da smo mali, jadni i nemoćni promatrač unutar ogromnog, surovog ili barem za nas nezainteresiranog Svemira. Ništa nije dalje od istine!

Želite li doista shvatiti kako Kreacija funkcionira na svom najfundamentalnijem nivou, kakva je naša uloga u cijeloj priči te zadovoljiti potrebu racionalnog dijela svog uma da na malo formalno stroži i znanstveno prihvatljiviji način doista "ukopča" kako je to (između ostalog) moguće da pozitivnim razmišljanjem privlačimo pozitivna iskustva i selimo u one paralelne realnosti koje svojim okolnostima već podržavaju našu unutrašnju frekvenciju - ovo je vaša šansa!

Ovog puta idemo onkraj naših uvjerenja, definicija i emocija te zaranjamo prema samim temeljima relativističke i kvantne fizike koje - ne biste vjerovali - ne samo da podržavaju ono što mi popularno nazivamo "manifestiranjem obilja", već svojim uvrnutim pravilima čine da ono što nama izgleda kao čista magija - zapravo bude jedini mogući način na koji Svemir uopće može funkcionirati.

Nikakvo predznanje nije nužno; ići ćemo polako, koristeći lako razumljiv i popularan žargon, što ne znači da vas ova tema svejedno neće raspametiti. Dapače. Jamčimo da hoće. Jer, riječima Mark Twaina: "Istina je čudnija od fikcije, jer fikcija se mora držati barem nekih pravila vjerojatnosti."

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, 2. lipnja 2016. od 19h do 21h u studiju OM joge.

Preporučena donacija je 40 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženo obrazac:


SAŽETAK:

  • Naš je pogled na Svemir odraz znanstvenih spoznaja iz 1687. godine!
  • No Newtonovu je mehaniku zamijenila prvo relativistička, a onda i kvantna fizika
  • Premda na prvi pogled posve uvrnute i umom nedokučive, te dvije znanstvene discipline daju odgovore na to kako manifestiranje doista radi