fbpx

Super Mi!

Super Mi - četvrti put!

 

{ultimatesocialbuttons}

Ćetvrto zasjedanje neformalne, neprofitne i nevladine organizacije "Super Mi", grupacije diplomiranih akademika manifestacijske akademije "Super Ja", održat će se u utorak, 14. lipnja 2016. od 19:00h do 21:30h u studiju OM joge (Andrije Žaje 10, Trešnjevka, mala dvorana... bah, kao da već ne znaš).

Nakon uvodne zajedničke meditacije bacamo se na našu temu dana - naša će nam Ida objasniti kako koristiti "Kotač života", moćan alat koji daje uvid u "sad i ovdje" i automatski pokazuje gdje imamo prostora za ekspanziju. Na radionici ćemo raditi na usmjeravanju fokusa na željeno, upotrebljavanju vlastitih resursa i postavljanju ciljeva kako bi krenuli u smjeru poboljšanja svojih rezultata.

Naknada za prisustvovanje: slobodna donacija.

Molimo te samo da se prijaviš, odnosno da upišeš svoje podatke u ovaj obrazac kako bismo imali evidenciju koliko nas dolazi. Broj prijava smo limitirali na 25 da bismo izbjegli opći krkljanac, pa stoga - požuri sa prijavom dok se nije popunilo.

Ako te ipak dočeka poruka kako je "Popunjeno - prijavite se na listu čekanja", cijenili bismo da to i napraviš. Naime, od ovog susreta sretno i srdačno dočekujemo u naše "Super Mi" redove i cijelu treću generaciju "Super Ja", što znači da se broj potenijalnih interesenata za ovaj događaj opako približava brojci od 90 (!), pa su nam prijave s liste čekanja ključne (i) da vidimo treba li nam za ubuduće veća dvorana.

Vidimo se! Laughing
SAŽETAK:

  • Pozivamo te na četvrto okupljanje neformalne organizacije "Super Mi"
  • Tema je "Kotač života", a drži je naša Ida (yupiiii)