fbpx

Marketing

Marketing svoje strasti

 

Nakon što ste osvijestili svoju strast i počeli se njome aktivno baviti, prirodno se pojavi želja i potreba da svoje talente i vještine podijelite s ostatkom svijeta.

Bez obzira maštate li o tome kako privući klijente ili partnere, učenike ili istomišljenike, investitore ili volontere, recept je uvijek isti - treba se nekako oglasiti i cijelom svijetu poručiti: "Tu sam, i bavim se ____!"

Nažalost, marketing je vrlo skup sport, zar ne?

NE! KRIVO!
MARKETING NE MORA BITI SKUP!

Ako doista radite iz strasti, sjajan se marketing vašoj ciljanoj korisničkoj populaciji može napraviti gotovo besplatno! Točnije, izračunali smo kako stoji približno 450 kn godišnje, odnosno manje od 40 kn mjesečno! 

Podijelit ćemo s vama više od petnaest moćnih savjeta i alata za vrlo jeftinu, a često i posve besplatnu promociju (koje i sami koristimo).

Dođite stoga studio OM joge, u nedjelju, 9. listopada 2016. od 18:00h do 20:30h - napomena: pokušat ćemo završiti do 20:00h, ali slutimo da ćemo malo produljiti zbog očekivane siline vaših pitanja.

Preporučena donacija: 40 kn, odnosno jedan vaš prosječni budući mjesečni marketinški budžet Cool.

Prijava obavezna, samo ispunite obrazac. Ako želite, upišite u treće polje čime se bavite, odnosno za koju vašu djelatnost potrebujete marketinški plan.


SAŽETAK:

  • Kako jeftino, gotovo besplatno oglasiti samog sebe i svoju strast
  • Kako privući klijente, partnere, investitore, djelatnike, fanove i volontere
  • Kako živjeti od kvalitete, a ne kvantitete, u sreći i veselju
 

PayPal ili kreditna kartica