fbpx

Marketing

Marketing svoje strasti za 5 EUR mjesečno!

 

Ponuda je istekla, hvala svima na podršci!

 

Bit ćemo iskreni: mikrofon nas je malo izdao tako da je zvuk solidan, ali ne i perfektan - baš kao da smo ovo emitirali uživo preko Interneta. Pošto inzistiramo na vrhunskoj kvaliteti svega što objavljujemo na našem službenom YouTube kanalu - ovu snimku nećemo nikada javno objaviti, ali ćemo je rado pokloniti svima koji nam doniraju barem 5 EUR.

Prve dvije minute smo stavili na Facebook, pa procijenite sami koliko je dobra:

Prve dvije minute predavanja Marketing svoje strasti za 5 EUR mjesečno

 

Evo prijedloga: cjelovitu snimku, puna dva i pol sata predavanja, poklanjamo svima koji doniraju barem 5 EUR - odnosno, ulože u nju jedan vlastiti budući mjesečni marketinški budžet Cool.

Samo ispunite ovaj obrazac, donirajte nam PayPalom i dobit ćete odmah na ekranu, a za minutu-dvije i na vlastitu e-mail adresu poveznicu na ovo predavanje!

Napomena: prvo polje je iznos dodatne donacije. Ako donirate točno 5 EUR, samo u prvo polje upišite "0" (kao - nulu, bez navodnika).

 

Ponuda je istekla, hvala svima na podršci!

Hvala vam što podržavate ovu našu akciju, ako niste sigurni o čemu se ovdje točno radilo, puna najava ovog predavanja je bila...

 


Marketing svoje strasti

 

Bez obzira maštate li o tome kako privući klijente ili partnere, učenike ili istomišljenike, investitore ili volontere, recept je uvijek isti - treba se nekako oglasiti i cijelom svijetu poručiti: "Tu sam, i bavim se ____!"

Nažalost, marketing je vrlo skup sport, zar ne?

NE! KRIVO!
MARKETING NE MORA BITI SKUP!

Ako doista radite iz strasti, sjajan se marketing vašoj ciljanoj korisničkoj populaciji može napraviti gotovo besplatno! Točnije, izračunali smo kako stoji približno 450 kn (60 EUR) godišnje, odnosno manje od 40 kn (5 EUR) mjesečno! 

Podijelit ćemo s vama više od petnaest moćnih savjeta i alata za vrlo jeftinu, a često i posve besplatnu promociju (koje i sami koristimo).

Dođite stoga studio OM joge, u nedjelju, 9. listopada 2016. od 18:00h do 20:30h - napomena: pokušat ćemo završiti do 20:00h, ali slutimo da ćemo malo produljiti zbog očekivane siline vaših pitanja.

Preporučena donacija: 40 kn, odnosno jedan vaš prosječni budući mjesečni marketinški budžet Cool.

 


SAŽETAK:

  • Kako jeftino, gotovo besplatno oglasiti samog sebe i svoju strast
  • Kako privući klijente, partnere, investitore, djelatnike, fanove i volontere
  • Kako živjeti od kvalitete, a ne kvantitete, u sreći i veselju