fbpx

Samosabotaza

Uklanjanje samosabotaže

 

Živite li život svojih snova? Manifestirate li obilje svega što biste od života htjeli?

Ne? Zašto ne?

U većini slučajeva problem se svede na samo dva uzročnika.

Prvi je strah. Strah od nepoznatog, strah od budućnosti, strah od neuspjeha... Ima ih mnogo, ali jedna im je stvar zajednička: lako ih je otkriti. Strah je neugodna emocija koju je teško ignorirati tako da ga je lako uočiti i pronaći.

Samosabotaža je jedna sasvim drugačija zvjerka. Potiho se zavuče pod kožu i izdajnički baca klipove pod noge vašim planovima, smišlja i podvaljuje lažne "razloge" (zapravo: izgovore), odugovlači, komplicira vam život, zlurado iskrivljuje misli i mučki sabotira akcije.

Ako primjećujete kako nekako začudno odugovlačite u započinjanju projekata koji vas (načelno) vesele, ako vam u život stalno ulaze "loši" ljudi, ako vam se isti ili vrlo slični neželjeni obrasci i situacije često vraćaju - ne tražite uzroke "vani". Pogledajte unutra. Sa iskrenim zanimanjem. Znate li što ćete pronaći?

Samosabotažu.

Želite li je naučiti ukloniti sa puta svog osobnog uspjeha?

Samo dođite u studio OM joge u nedjelju, 23. listopada 2016. od 18h do 20h i zabezeknut će vas jednostavnost kojom ćemo ukloniti naizgled nepremostive prepreke i kočnice s kojima ste se možda čak i već pomirili jer "to je jednostavno tako". Nije i ne mora biti. Vidjet ćete.

Preporučena donacija je 40 kn, prijave su obavezne, samo ispunite ovaj obrazac:


SAŽETAK:

  • Samosabotaža je opasna i mučka zvijerka
  • Iskrivljava misli, podvaljuje lažne "razloge", sabotira akcije
  • Srećom, može se eliminirati, ali tek nakon što je osvijestite