fbpx

Meditacija

Meditacija za manifestatore

Pojam "meditacije" obično povezujemo uz nerazumljivu filozofiju, težak životni put, izniman trud, svakojaka odricanja i mistične koncepte kao što su prosvjetljenje, nirvana, moksha, satori, samadhi...

Ali postoji i drugi, puno osobniji razlog zašto meditiramo. To je alat za rješavanje od različitih oblika patnje, bolje razumijevanje okoline i svoje vlastite uloge u društvu i općenito - otkrivanje samoga sebe, svojih istinskih želja, talenata i preferencija.

Ne uspijevate otkriti svoju strast? Ne vidite izlaza iz neke životne situacije? Partnerski odnosi vam pucaju na istim ili sličnim mjestima? Svijet vam izgleda nepopravljivo iskvaren? To je samo stoga što još niste osvijestili svoje vlastite mentalne obrasce: misli, emocije, definicije, uvjerenja, želje i otpore.

Želite li biti uspješni - prvo morate biti sretni. Želite li biti sretni - prvo se morate riješiti patnje i osvijestiti što vas to uopće čini sretnima. Nije uopće teško. Traži samo pet minuta dnevno - upravo onoliko koliko potrošite svaki dan na osnovnu jutarnju higijenu. Zašto ne izdvojiti pet minuta dnevno i za mentalnu higijenu kako biste dostigli trajnu sreću, mir, harmoniju i uspjeh?

Zato dođite u nedjelju, 4. prosinca 2016. od 18h u studio OM joge i naučite kako koristiti meditaciju za oblikovanje sretnijeg i uspješnijeg života.

Preporučena donacija je 40 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženi obrazac...


SAŽETAK:

  • Meditacija nam otkriva naše vlastite mentalne obrasce, otpore, misli i zatomljene emocije
  • Ključan je alat procesu svjesnog oblikovanja vlastite realnosti
  • A traži da za nju odvojite samo pet minuta dnevno