fbpx

Avantura zvana život

AVANTURA ZVANA "ŽIVOT"

Svi se mi svakodnevno borimo s tisuću problema, zadataka, izazova, prepreka, neugodnih iznenađenja, neželjenih okolnosti, vlastitih i tuđih očekivanja… a sve to s ograničenim vremenom, novcem i drugim resursima.

Pa opet, neki od nas kao da kroz sve to voze s lakoćom i veseljem, dok se ostali utope u bujici koja nosi sve pred sobom. U čemu je razlika? Što ovi prvi znaju, a drugima promiče?

Biste li nam vjerovali da odgovor na to pitanje postoji – i to već više tisuća godina? I da se odonda nije ni malo promijenio? I da već SADA imate sve što vam treba da ga primijenite u praksi? I već ste od sutra slobodni promijeniti žanr filma svog života iz "drama-triler-horor" u nešto što doista preferirate?

Činjenica je kako samo o vama ovisi hoćete li život proživljavati kroz bol i patnju ili kao ludu i uzbudljivu avanturu.

Ali kako napraviti taj "klik" između prvog i drugog? Kako gorku kašu naporne svakodnevice premijesiti u slatko tijesto za kolačiće?

Upravo o tome pričamo u nedjelju, 3. veljače od 17h u studiju OM joge, Andrije Žaje 10.

Predavač i voditelj je Srđan Roje, trajanje radionice je cca. dva sata, od čega je prvih 45 minuta do sat vremena uvodno predavanje, nakon čega otvaramo prostor za vaša pitanja odnosno nastavljamo u formi satsanga.

Preporučena donacija je 80 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženi obrazac:Predavanje i satsang:
Avantura zvana "Život"


Satsang Live

Predavač: Srđan Roje
Kada: nedjelja, 3.02.2019. u 17h
Gdje: studio OM joge
Trajanje: oko 2h

Donacija: 80 kn
 
Važno: ako prijavljujete više osoba, molimo vas da za svaku osobu posebno ispunite obrazac