fbpx

slijediti strast

Kako otkriti i slijediti svoju strast

"Slijedi svoju strast". Trebalo bi biti jako jednostavno, zar ne?

Pa opet, mnogima - nije. Već i samo otkrivanje vlastite strasti zna prestavljati značajan izazov, a čak i kada/ako je otkrijete, konzistentno je slijediti u atmosferi svakodnevnih životnih obveza i zadataka može lako izgledati kao nepremostiv problem.

Nije li to frustrirajuće?

Razloga za tu čudnovatu situaciju je mnogo i svi se nalaze unutar nas, što je zapravo izvrsna vijest jer ako je tome tako - znači da te nepovoljne okolnosti možemo i promijeniti.

Kako osvijestiti svoje blokade koje nam priječe da živimo život u skladu sa svojim vlastitim spiritualnim predloškom, kako im prepoznati uzroke, kako iskoristiti te spoznaje da ih zaobiđemo i prevaziđemo te kako si dopustiti više slobode u osobnim, svakodnevnim izborima na način da predstavljaju više od onoga što već doista jesmo - teme su kojima ćemo se baviti u nedjelju, 31. ožujka od 17h u studiju OM joge, Andrije Žaje 10.

Predavač i voditelj je Srđan Roje, trajanje radionice je cca. dva sata, od čega je prvih cca. sat vremena uvodno predavanje, nakon čega otvaramo prostor za vaša pitanja odnosno nastavljamo u formi satsanga.

Preporučena donacija je 80 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženi obrazac:Predavanje i satsang:
Kako otkriti i slijediti svoju strast


Satsang Live

Predavač: Srđan Roje
Kada: nedjelja, 31.03.2019. u 17h
Gdje: studio OM joge
Trajanje: oko 2h

Donacija: 80 kn
 
Važno: ako prijavljujete više osoba, molimo vas da za svaku osobu posebno ispunite obrazac