fbpx

Spajanje na Više Ja

SPAJANJE NA VIŠE JA

Umjetnici maštaju o "inspiraciji". Sportaši treniraju ne bi li na natjecanjima bili "u zoni". Oni sa podlogom u spiritualnosti pričaju o "kanaliziranju vlastitog Višeg Ja". Neuroznanstvenici pričaju o "gama stanju" - što je ujedno i (mehanički gledano) najprecizniji opis jer sva ova, više nego poželjna stanja svijesti, karakterizira pojačana neurološka aktivnost u polju „gama valova“ koji se na EEG uređaju iščitavaju na frekvencijama od 35 Hz do 100 Hz.

No manje je poznato da se ovo stanje može i svjesno inducirati! Da, da, dobro ste pročitali: posve je moguće po vlastitoj želji i potrebi „utjerati“ sam sebe u gama stanje koje stoji iza svih vrhunskih tjelesnih, mentalnih i kreativnih dosega u bilo kojem dijelu ljudske djelatnosti.

Bez obzira jeste li umjetnik, inženjer, sportaš, filozof, odvjetnik, fizičar ili "tek" radite na dostizanju viših stanja svijesti - vrhunske ćete dosege dotaknuti tek u gama stanju, koje vam zasigurno nije stranac: u njemu vrijeme kao da stoji (pa vam tri sata izgledaju kao da je prošlo 15 minuta), a posao koji radite na kraju bude vrhunske kvalitete i nekako teče sam… Skoro kao da ga radi netko drugi „kroz vas“. Zvuči poznato?

Trik koji stoji iza svjesnog i namjernog ulaska u gama stanje drevna je jogijska tehnika disanja koju ćemo u detalje objasniti u subotu, 16. studenog 2019. od 17h do 19h u studiju OM joge, Andrije Žaje 10.

Nije ju teško savladati, a omogućit će vam da se "ubacite u gama brzinu" kad god poželite, u manje od minute, bilo kada i bilo gdje. Usput djeluje izrazito anti-stresno, balansirajući aktivnost lijeve i desne moždane polutke jer (naravno) bez toga ništa od vrhunskih rezultata, kreativnosti ili inspiracije.

(Hoćemo reći: izrazito je preporučamo i ako ste "samo" pod stresom).

Predavač i voditelj je Srđan Roje, trajanje radionice je cca. dva sata.

Preporučena donacija je 80 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženi obrazac:Predavanje i satsang:
Spajanje na Više Ja


Satsang Live

Predavač: Srđan Roje
Kada: subota, 16.11.2019. u 17h
Gdje: studio OM joge
Trajanje: oko 2h

Donacija: 80 kn
 
Važno: ako prijavljujete više osoba, molimo vas da za svaku osobu posebno ispunite obrazac