fbpx

Manifestiranje obilja

"Manifestiranje obilja" - novi ciklus

 

{ultimatesocialbuttons}

Prekoči na obrazac za prijavu

Jeste li primijetili kako nam život često servira upravo ono čega se najviše bojimo, obično u nizovima neugodnih životnih iznenađenja?

Niste prvi: stara narodna poslovica kaže kako "nevolja nikad ne dolazi sama". Pa ipak, sigurno poznajete nekog kome, posve nevjerojatno, "sve ide od ruke". Znaju li oni nešto što mi ne znamo? Ne bi li bilo zgodno kada bi postojala neka tehnika, metoda ili trik koji bi nam u svakodnevicu unio neprekinuti slijed priželjkivanih iskustava?

Znamo da zvuči van pameti, ali oblikovati vlastitu realnost ne samo da je moguće, već je i relativno jednostavno... ali samo ako točno znate što radite. Odgovor na pitanje "kako je to uopće moguće?" nalazi se u sjecištu moderne fizike, psihologije, sociologije, NLP-a i drevnih spiritualnih spoznaja - koje su do istih otkrića došle posve intuitivno.

Premda se danas s lakoćom mogu pronaći i iščitati različite "tehnike" oblikovanja realnosti koje su u svojoj srži temeljene na istim znanstvenim spoznajama ("zakon privlačnosti", "transurfing", "kvantno skakanje", "Silva metoda"...) nijedna od njih ne objašnjava kako stvar doista funkcionira - što obično rezultira početničkim pogreškama, a zatim neuspjehom i odustajanjem. Što je prava, prava šteta... jer ima li išta važnije u životu od oblikovanja vlastite sreće?

Stoga vas pozivamo na serijal od četiri trosatna predavanja i radionice gdje ćemo temu oblikovanja željene realnosti obraditi u najsitnije detalje.

Pričat ćemo o:

 • energetskoj arhitekturi Svemira
 • pravoj prirodi fizičke realnosti
 • pronalaženju svoje prave životne strasti, svrhe i smisla
 • alatima za "ugađanje" vlastite realnosti koje svi posjedujemo
 • prilagođavanju "vanjskih okolnosti" koje su samo naizgled van naše kontrole
 • podsvjesnim blokadama, samo-sabotaži i njihovom uklanjanju
 • oslobađanju od straha, grižnje savjesti i krivnje
 • smislenoj promjeni vlastite životne percepcije
 • tehnikama oblikovanja i življenja unutar vlastite idealne realnosti

VAŽNO: na ovom ćemo ciklusu radionica i predavanja objasniti, pokazati i dati SVE potrebite alate, tehnike i postupke za oblikovanje sretnog i uspješnog života. Sve, ali baš sve što poželite, moći ćete SAMI unijeti u svoj život prateći tehnike i upute koje ćemo detaljno objasniti i analizirati.

Ciklus predavanja i radionica "Manifestiranje obilja" održat će se u maloj dvorani OM joge, na adresi Sisačka cesta, 2. odvojak 64. (ovdje su upute za dolazak), četvrtkom, sljedećim datumima: 10. travnja, 17. travnja i 24. travnja od 18:00h do 21:00h. Četvrti četvrtak pada na praznik, 1. svibnja, te će se četvrti dio održati prema dogovoru s polaznicima.

Obzirom na iznimnu važnost teme, cijena ovog predavanja je vrlo popularna za gradivo koje će vam potpuno preokrenuti pogled na život, vratiti životni optimizam, učiniti vas uspješnijim u čemu god da se odlučite iskušati i iznad svega - podignuti vam razinu životnog zadovoljstva na visine za koje se niste ni nadali da su moguće.

Puna cijena radionice, za sva četiri trosatna predavanja, iznosi samo 230 kn. Dodatno, svi naši bivši polaznici, koji su ovo predavanje već poslušali i ga žele ga poslušati ponovno, mogu doći na bilo koji od ova četiri dijela serijala (ne morate na sve) uz simboličnu minimalnu donaciju od 30 kn po dolasku i obaveznu prethodnu prijavu na e-mail .

Prekoči na obrazac za prijavu

Evo komentara naših dosadašnjih polaznika:

"Po mom mišljenju najbolje predavanje na kojem sam bio, ne zbog trnaca u rukama niti zbog laganog osmijeha kao niti zbog ispunjujućeg osjećaja koji me danima držao iznad zemlje već zbog činjenice da se u par sati može promijeniti pogled na stvari, događaje, i ljude oko sebe." (Hrvoje)

"Sve što sam čula na tom predavanju, iako su neke stvari djelovalo isprva malo apstraktno, toliko mi je prirodno sjelo, kao da je to nešto što sam uvijek znala da je istina, samo mi nitko nikad prije to nije objasnio" (Renata)

"Ovo je predavanje za mene je referentna točka kojoj se konstanto vraćam kad želim ocijeniti kako bi neka odluka mogla imati utjecaj na moj život. Stvari koje sam tu čuo za mene su neprocjenjive" (Miro)

"Ovo predavanje definitivno mijenja pogled na svijet oko nas - zar smo stvarno toliko moćni, samo nismo toga svjesni?" (Nikolina)

"Inspirativno i kompleksno, osvještava lakoću kojom se može upravljati svojim životom, a ima i potencijal da vam preokrene život naglavačke!" (Silvija)

"I tako je počelo predavanje koje mi već danima ne izlazi iz glave..." (Maja)

"Prvih par dana nakon predavanja je uslijedila potpuna zbrka u glavi, a kada su se dojmovi slegli počela sam lagano primjenjivati ono što sam čula. Stvari su se čudno počele slagati i same dešavati, život mi je krenuo u skroz drugom smjeru...“ (Gorana)

"Predavanje koje nam približava ideju o tome da su uzde naših života upravo u vlastitim rukama... ako se ne bojite ovakvog saznanja, i ako želite naučiti zajahati svoj val, dođite i poslušajte…" (Iva)

 


 
SAŽETAK:

 • Zanima li vas kako svjesno oblikovati željenu realnost?
 • Želite li živjeti život svojih snova neovisno o vanjskim okolnostima?
 • Pustite u svoj život više novca, sreće, zadovoljstva i životnog veselja
 • Riješite se stresa, straha, tjeskobe i apatije
 • Tehnika manifestiranja obilja ima znanstvenu podlogu - koju ćemo detaljno objasniti
 • Prijavite se odmah za ovaj ciklus predavanja i radionica koji će vam promijeniti život!