fbpx

 

dosadašnja predavanja

NAŠA DOSADAŠNJA PREDAVANJA

 

{ultimatesocialbuttons}

Kako biste kvalitetnije procijenili u kojoj mjeri rezonirate s idejama i konceptima koje predstavljamo, donosimo vam popis naših dosadašnjih predavanja i radionica.

Sviđaju vam se teme koje obrađujemo? Prijavite se na naš besplatni e-Bilten na ovoj stranici i obavezno kliknite u poruci potvrde na poveznicu vezanu za primanje tjednih e-mail podsjetnika "Manifestiranja obilja", pa ćete biti pravovremeno obaviješteni o svemu što pripremamo.

 

Manifestiranje obilja: Moj život od nule do sto!

Manifestiranje obilja: Moj život od nula do sto!

Želite biti sretni? Uspješni? Bogati? Ispunjeni? Može! Stvarno? Usred ove opće depresije? Da! Kako je to moguće, možda se pitate, i kako to da mi tu fantastičnu formulu nitko još nije objasnio? Zapravo je jednostavno...

Održava se:
19. ožujka 2015.

Prijavi me ›››

 

Vise Sepstvo

Razgovori s (vlastitim) Višim Sepstvom

Možda ste već čuli za koncept Višeg Sepstva, nematerijalnog dijela našeg Bića koji obitava na višim razinama Kreacije. Čuli, i s pravom se zapitali: kakva mi korist od toga? Kratak odgovor: ogromna. Naše nam Više Sepstvo kontinuirano šalje konkretne i jasne upute kako da svoje strasti, želje i ciljeve pretvorimo u realnost.

Održano:
12. ožujka 2015.

Detaljnije ›››
samosabotaza

Uklanjanje samosabotaže

Ako primjećujete kako nekako začudno odugovlačite u započinjanju projekata koji vas (načelno) vesele, ako vam prijateljske ili romantične veze često zapinju i pucaju na istim ili sličnim situacijama, ako vam u život stalno ulaze "loši" ljudi, ako vam se isti ili vrlo slični neželjeni obrasci i situacije često vraćaju - ne tražite uzroke "vani". Pogledajte unutra. Znate li što ćete pronaći? Samosabotažu.

Održano:
5. ožujka 2015.

Detaljnije ›››
Surfanje paralelnim realnostima

Surfanje paralelnim realnostima

Objašnjavamo zašto "nevolja nikad ne dolazi sama", kako to da nekima sve ide od ruke dok se drugi stalno sudaraju sa svakodnevnom boli i patnjom te, najvažnije od svega, kako postati jedan od onih koji jednostavno klize kroz život sa osmjehom na licu neokaljani neugodnim svakodnevnim okolnostima

Održano:
29. siječnja 2015.

Detaljnije ›››
Kako se riješiti patnje?

Kako se riješiti patnje?

Svi znamo što je patnja. Štoviše, poznajemo je toliko dobro da većina nas ne može niti zamisliti život bez nje. Vidimo je kao sastavni dio života i ne pada nam na pamet niti labava mogućnost kako bismo je nekako mogli dokinuti. Možda će vas iznenaditi kako lijek za patnju postoji?

Održano:
22. siječnja 2015.

Detaljnije ›››
Kako prepoznati laž

Kako prepoznati laž (i spasiti svijet)?

Senzacionalno, a istovremeno lako primjenjivo otkriće o koje se doslovno spotaknuo dr. Hawkins (i o tome napisao doktorsku disertaciju) vezano je uz posve logičnu mapu svijesti koja, čim je probavite, na najočitiji mogući način jednoznačno odgovara na brojna životno važna pitanja kao što su...

Održano:
15. siječnja 2015.

Detaljnije ›››
Manifestiranje novogodišnje želje

Manifestiranje novogodišnje želje

Nova godina je vrijeme kada se tradicionalno okrećemo budućnosti. Postavljamo želje. Maštamo. Skiciramo. Puni nade i optimizma gledamo unaprijed. Pa opet, koliko vam se već puta dogodilo da se "novogodišnje želje" ne obistine? U čemu je problem? Ima li neka tajna, neki recept, mudrost ili trik koji nam stalno izmiče, a omogućio bi nam da doista i realiziramo svoje želje i snove?

Održano:
8. siječnja 2015.

Detaljnije ›››
Otpuštanje demona prošlosti

Otpuštanje demona prošlosti

Svi mi nosimo traume dosadašnjih neugodnih iskustava. Propala veza, izdaja prijatelja, gubitak voljene osobe, nepravedan otkaz, teško djetinjstvo... nitko od nas toga nije ostao sasvim pošteđen. Nema tu ničeg čudnog ni lošeg. Problem nastaje kada dopustimo da nam prošle traume usmjeravaju život sad i ovdje. Srećom, rješenje postoji. Nije čak ni komplicirano...

Održano:
18. prosinca 2014.

Detaljnije ›››
Put do unutarnjeg mira

Put do unutarnjeg mira

Znate onaj glasić u glavi s koji vam stalno nešto priča? Da, da, onaj koji uglavnom nešto zanovijeta, gnjavi, prigovara, sugerira, dijeli lekcije i muči nas uvjeravanjem kako nismo dovoljno dobri i uspješni, kako bismo trebali više, bolje i jače? Poznavatelji ga od milja zovu "ego", ali znate li što je to? Odakle je došao? Zašto ga imamo? Čemu služi i kako ga staviti pod kontrolu?

Održano:
11. prosinca 2014.

Detaljnije ›››
Kako ne raditi ništa?

Kako ne raditi ništa?

Trik je posve jednostavan: kada slijediš svoju strast i radiš ono što najviše voliš, zbog te stvari same, a ne zbog slave, zarade i statusa - zapravo ne radiš nikakav "posao" - u smislu gnjavaže s kojom se mučiš da bi preživio. Samo budeš svoj. I onda, paradoksalno, dođu i novac i slava i status, a ti se čudiš "zašto me itko plaća da radim ono što bih ionako radio tek tako"?

Održano:
4. prosinca 2014.

Detaljnije ›››
Otkrivanje vlastite istinske strasti

Otkrivanje vlastite istinske strasti

Slijediti vlastitu strast znači stvoriti preduvjete za sretan i ispunjen život, osigurati motivaciju, pripremiti teren za nošenje sa preprekama, ali i otvoriti vrata "sinkronicitetima", sretnim i spretnim "slučajnostima" koji nam omogućuju da doista bez puno napora realiziramo svoju životnu svrhu i smisao. Jer svatko je od nas genij za nešto, a na vama je otkriti što to nešto jest za vas

Održano:
27. studenog 2014.

Detaljnije ›››
Otkrivanje temeljnih uvjerenja

Otkrivanje temeljnih uvjerenja

Otkrivanje temeljnih uvjerenja vrhunac je procesa rješavanja blokada koje nas spriječavaju da manifestiramo život svojih snova. Njihov smještaj u dubini podsvijesti čini ih nedostupnima racionalnom umu te stoga predstavljaju "ono što odlučimo prije nego što uopće promislimo". Ili riječima Carla Junga: "Dokle god ne učiniš nesvjesno svjesnim, usmjeravat će tvoj život i zvat ćeš ga sudbinom"

Održano:
20. studenog 2014.

Detaljnije ›››
Otkrivanje i uklanjanje strahova

Otkrivanje i uklanjanje strahova

Strah. Užasna emocija. Neugodna i paralizirajuća. Tko uopće želi pričati o strahovima? Najbolje ih je ubaciti u kakvu rupu, zakopati i zataškati, možda nekako nestanu? Krivo. Neće nestati. Ali ne brinite: promatrano iz prave perspektive, strah je užasno koristan alat! Upućuje nas na one dijelove Sebe koje još nismo osvijestili i integrirali u naše izvorno biće.

Održano:
13. studenog 2014.

Detaljnije ›››