fbpx

Surfanje paralelnim realnostima

Surfanje paralelnim realnostima

 

{ultimatesocialbuttons}

Vjerojatno ste već čuli za ideju "patit ću se i mučiti dok ne zaradim novac, koji će mi onda omogućiti da budem slobodan i sretan".

Jeste li ga probali? Radi li?

Naravno da ne radi. Zanima li vas zašto?

Nije problem u vama. Taj pristup nikad neće raditi. Jednostavno - svađate se sa temeljnim zakonima fizike!

Molim?

Kakve veze ima fizika s mojom srećom?

E, pa o tome ćemo pričati. Kratko ćemo objasniti manjkavosti našeg tipičnog uzročno-posljedičnog načina razmišljanja, protrčati kroz relativističku i kvantnu fiziku, spominjati Schrodingerove mačke (i pri tome niti jednu nećemo ozlijediti), okrznuti se o savjete drevnih filozofskih i spiritualnih tradicija i općenito - sa pomalo neočekivane strane doći do savršeno logičnog i suvislog objašnjenja naših svakodnevnih iskustava koje je posve u suglasju sa fizikom i duhovnošću.

Nakon ovog predavanja bit će vam kristalno jasno zašto "nevolja nikad ne dolazi sama", kako to da nekima sve ide od ruke dok se drugi stalno sudaraju sa svakodnevnom boli i patnjom te - najvažnije od svega - kako postati jedan od onih koji jednostavno klize kroz život sa osmjehom na licu, neokaljani svakodnevnim neugodnim okolnostima.

Podjednako preporučujemo naprednim polaznicima koji će ovom temom uklopiti i zadnju kockicu u mozaik oblikovanja željene realnosti, koliko i početnicima koji će dobiti priliku sagledati cijelu sliku cjelovito i holistički - koristeći pri tome podjednako racionalnu (lijevu) koliko i apstraktnu (desnu) moždanu polutku.

BONUS: održat ćemo i kratku meditaciju koja će vam olakšati ovladavanje konceptima paralelnih realnosti.

Pridružite nam se zato u četvrtak, 24. ožujka 2016. od 19h do 21h u studiju OM joge.

Preporučena donacija je 40 kn, prijave su obavezne, samo ispunite priloženi obrazac.


SAŽETAK:

  • Gdje su te paralelne realnosti?
  • Kako se njima upravlja?
  • Kako ušetati u željenu paralelnu realnost?