fbpx

Super Ja

Manifestacijska akademija "Super Ja"

 

Na ovu stranicu niste došli slučajno. Život vas je doveo ovdje. Bez obzira jeste li već do sada bili na nekoj našoj radionici i koliko ste upoznati s idejama koje dijelimo sa Svijetom - nedvojbeno vas je čudnovatan slijed događaja doveo tu.

To se zove "sinkronicitet" i uobičajen je način na koji nas život suptilno usmjerava u pravom smjeru. Poslušajte ga. Nemojte mu se opirati. Pročitajte ovu stranicu do kraja, pustite da vam se cijela ideja slegne i onda sutra ili prekosutra znatiželjno pogledajte "unutra". Kakvu emociju imate prema ideji? Što vam srce poručuje?

 

Super Ja

A ideja je manifestacijska akademija "Super Ja" - tromjesečni tečaj osobnog razvoja i temeljite unutarnje transformacije, dizajniran da vas nauči izvući maksimum iz vlastitog života.

Što želite manifestirati u svom životu? Sreće? Veselja? Obilja svake vrste? Može! Zaboravite na krizu, druge ljude, "objektivne" probleme i sve ostale naizgled negativne okolnosti. One nemaju nikakvu snagu. Vidjet ćete.

Odgovori su uvijek na višim razinama svijesti.

Nitko vas ne treba učiti manifestirati. To radite stalno i s takvom lakoćom da niti ne primjećujete. Također, što god da manifestirate - manifestirate u izobilju. Što manifestirate? Stres? Apatiju? Želju? Ljutnju? Ako je to ono što manifestirate, sigurni smo da ih manifestirate obilje.

Pravo pitanje stoga nije kako manifestirati obilje, već kako manifestirati obilje željenog. Što vas koči? Zašto još ne živite život svojih snova? Ozbiljno pitamo. Bez ikakve ironije. Odgovori su u vama i nadohvat ruke. Dovoljno je hrabro i odlučno pogledati "pod vlastitu haubu" i iskreno se, otvorenog srca, suočiti s vlastitim zabludama, kočnicama, štetnim uvjerenjima i zaostalim kondicioniranjima.

Rado bismo vam u tome pomogli.

Dakako, uvijek možete doći na neku naše predavanje ili radionicu gdje pričamo o teoriji i tehnikama manifestacije. Ali ako se doista želite intenzivno posvetiti samom sebi, preuzeti punu odgovornost za vlastiti život, natjerati se da se suočite s vlastitim demonima i uz našu pomoć osvijetliti mrak vlastite podsvijesti - manifestacijska akademija "Super Ja" je možda baš ono što tražite.

Čujem i zaboravim. Vidim i zapamtim. Radim i razumijem. - Konfucije

Teorija je dobra. Ali praksu živimo.

 

PREDAVANJA ILI "SUPER JA" - U ČEMU JE RAZLIKA?

Valjano pitanje. Na našim predavanjima i radionicama odgovaramo na široko pitanje kako manifestirati željenu realnost. Na manifestacijskoj vas akademiji pitamo što vi osobno točno želite manifestirati. Vidite razliku?

Kako bismo u tome bili učinkovitiji, na manifestacijskoj akademiji, osim teorije koju možete čuti i na predavanjima, radimo još i brojne druge napredne stvari prilagođene vašim osobnim potrebama kao što su:

 • pažljivo osmišljene vođene meditacije
 • kreativne vizualizacije
 • posebne vježbe disanja
 • osobni, vama prilagođeni domaći zadaci za podizanje razine svijesti
 • osvještavanje vlastitih strahova, blokada, štetnih uvjerenja i izvora samosabotaže
 • praćenje vašeg osobnog napretka
 • napredne tehnike vraćanja dubokog unutrašnjeg mira
 • konzultacije i savjeti vezani za vaše osobne konkretne životne situacije i izazove
 • traženje i praćenje vaše osobne strasti
 • praktični savjeti za manifestiranje vaše željene realnosti koji uključuju i konkretne savjete za pokretanje vlastitog posla, marketing, prodaju i organizaciju životno-radnog sustava u širem smislu

Ukratko, radimo sve što vama treba kako biste manifestirali svoju vlastitu željenu realnost. Dajemo vam osobne zadatke i pratimo vaš napredak.

 

KADA, GDJE I KAKO?

Sastajat ćemo se jednom tjedno u studiju OM joge na zagrebačkoj Trešnjevci, Andrije Žaje 10, u fiksnoj grupi od dvadesetak (uvijek istih) polaznika te tijekom tri mjeseca (odnosno 12 sastanaka) zajednički dijeliti znanje te tražiti, rješavati, uklanjati blokade i prepreke koje nas sputavaju u manifestaciji života vlastitih snova.

Prestanite željeti. Počnite imati.

Prošlu smo generaciju akademije"Super Ja"popunili u samo 86 minuta!

 

DODATNA PITANJA

Imate još pitanja? Javite nam se e-mailom na adresu i rado ćemo vam pomoći.

 

PRIJAVA

Zainteresirani? Interes je ogroman, a jesenski je ciklus već u tijeku i upisi su zatvoreni.

Stoga vam preporučujemo da se prijavite se na primanje našeg besplatnog e-Biltena i u povratnoj poruci koju ćete primiti obavezno kliknite da želite primati (i) obavijesti o našim predavanjima i radionicama. Ostavite svoju najbolju e-mail adresu, onu koju najčešće i najradije pratite jer ćemo vam na nju, čim se oglase upisi za proljetni ciklus (tipično početkom ožujka) dojaviti sve potrebne informacije.

captcha 

Inače, ovo sa "ogromnim interesom" nije marketinški trik. Prošlu smo generaciju doista popunili i upisali u manje od 86 minuta (!), stoga - ne oklijevajte.

Napomena: na žalost, akademiju "Super Ja" održavamo samo u Zagrebu, unutar studija OM joge. Možda jedan dan smislimo način da to održimo i preko interneta bez gubitka ključne, energetske komponente akademije, ali za sada nemamo ideje kako bismo to izveli. Ako niste iz Zagreba ili okolice - užasno nam je žao što vas ne možemo primiti. Stvarno jest.

No ne morate ništa čekati da biste započeli sa usvajanjem znanja koje će vam primijeniti život. Pogledajte našu kolekciju snimljenih predavanja i započnite s osobnom transformacijom odmah!

Besplatno.

Stvarno besplatno. Nije trik. Vidjet ćete...

Videoteka ›››
SAŽETAK:

 • Želite usvojiti znanja napredne manifestacije i natjerati se da ih primjenite u praksi?
 • Želite konačno prestati čekati i započeti živjeti život svojih snova?
 • Prijavite se na manifestacijsku akademiju "Super Ja"