fbpx

Manifestacijski kontrapunkt

Manifestacijski kontrapunkt

 

{ultimatesocialbuttons}

PAŽNJA: Preselili smo u novi prostor, pa će se ovo predavanje održati samo 200 metara dalje, na našoj novoj adresi - Andrije Žaje 10!

 

Dva su načina kojima možemo pristupiti manifestiranju željene realnosti: kroz načela i kroz praksu.

Ulaz kroz načela već znamo: definicije i uvjerenja oblikuju emocije, one formiraju misli, a misli proizvode adekvatnu akciju koja se reflektira na našu realnost. Kad želiš drugačiju realnost - mijenjaš definicije i uvjerenja. To nam je jasno.

No postoji i drugi način, bitno kraći za shvaćanje. Nećete vjerovati: jednostavno se mentalno prebacite u željenu realnost, proučite kako se u njoj ponašate i onda... ah, u nedostatku bolje riječi - blefirate je.

Da bismo shvatili kako to uopće radi, kratko ćemo proći kroz koncepte paralelnih realnosti i onda jednostavno - demonstrirati cijelu ideju u praksi. Odmah. Na licu mjesta.

Ponovno ćemo se vratiti na Schrodingerove mačke, okrznuti se o savjete drevnih filozofskih i spiritualnih tradicija i općenito - sa pomalo neočekivane strane doći do logičnog i suvislog objašnjenja naših svakodnevnih iskustava koje je posve u suglasju sa fizikom i duhovnošću.

Pošto ovu temu nikad nismo sustavno obradili, preporučujemo je naprednim polaznicima, koliko i početnicima koji će iz posve nove perspektive moći sagledati cjelovitu sliku tehnike manifestiranja.

Pridružite nam se zato u četvrtak, 7. svibnja 2015. od 19h do 21h u novom centru OM joge.

Preporučena donacija je 40 kn, besplatno za polaznike manifestacijske akademije "Super Ja".

Pošto nam se novi prostor još šminka, licka i dotjeruje, imamo ograničen broj mjesta pa su više nego ikad - prijave obavezne, samo ispunite priloženi obrazac.


SAŽETAK:

  • Gdje su te paralelne realnosti?
  • Kako se njima upravlja?
  • Kako ušetati u željenu paralelnu realnost?
  • Kako kroz čistu praksu dostići željenu realnost