fbpx

"Pet zakona Kreacije" - Kompletno predavanje

pet zakona kreacije

Kreacija je u svom manifestiranom obliku iznimno kompleksna, ali je u samoj svojoj srži izuzetno jednostavna. Štoviše, hoćete li nam povjerovati kada vam kažemo kako je bazirana na samo pet (5) temeljnih, neoborivih zakona koji daju odgovore na sva pitanja!

Da stvar bude još luđa, svaki od tih zakona stane u jednu rečenicu - dapače, prvi ima samo dvije riječi... a svejedno će vam iz korijena promijeniti život.

Kao što vidite, ovog puta idemo daleko ispod površine manifestiranog svijeta kakvog pecipiramo i idemo u sam centar, na Izvor Kreacije, čije razumijevanje ima duboke implikacije na naše iskustvo života i Kreacije kao takve. Shvaćanje ovih pet temeljnih aksioma dokazano vodi prema potpunijem razumijevanju života kao takvog i naše uloge unutar Kreacije, uklanjanju svih tjeskoba i strahova, uključujući i straha od smrti, istinskom shvaćanju smisla i svrhe vlastitog života, potpunom povjerenju u vlastiti životni put, osvještavanju i realizaciji vlastite strasti i generalno gledano - daleko većem općem životnom zadovoljstvu.

Poklanjamo vam kompletno predavanje - uživajte.

Pogledaj ›››