fbpx

Novogodišnji poklon paket
"Dva za DVA"

dva kompletna predavanja, trajanje 123 min + 150 min!

NUDIMO:

    • "Pravi zakon privlačenja" objasnit će vam sve zamke u konkretnoj, svakodnevnoj primjeni zakona privlačenja
    • "Marketing svoje strasti za 5 EUR mjesečno" objašnjava kako se učinkovito i (vrlo) jeftino oglašavati
    • Ponuda je istekla

POKLANJAMO UZ DONACIJU

Oba kompletna predavanja vam šaljemo na e-mail ako nam donirate 5 EUR ili više, odnosno - za samo dva (2) EUR ukoliko imate promo kod (upišite ga u zadnje polje ovog obrasca)! Želite li donirati više, u prvo polje unesite iznos donacije, ako ne - samo upišite nulu (0).

PayPal ili kreditna kartica

Odmah po zaprimljenoj uplati na e-mail adresu koju ste upisali stići će vam poveznice za oba predavanja. Najljepše vam zahvaljujemo na podršci i donaciji!

Novogodišnji poklon-paket "Dva za ništa" uključuje ova dva cjelovita predavanja:

 

1. PRAVI ZAKON PRIVLAČENJA

Čuli ste za zakon privlačenja? Koristite li ga? Radi li vam?

Nemojte nam reći, pogodit ćemo: kada postavite neki jednostavan cilj - radi upravo čudesno. Ali kada su u pitanju velike i bitne životne teme - ne samo da zapinje nego se ponekad čini baš kao da nama u inat radi suprotno od onog što bismo htjeli.

Nemojte okrivljavati zakon privlačenja. On radi besprijekorno, uvijek i za svakog. Problem je samo u tome što je, barem onako kako ga većina ljudi shvaća - nekompletan.

Prava šteta, zapravo, jer zakon privlačenja je strahovito moćan alat koji radi uvijek, radi svima, i radi besprijekorno - ali tek kad van svake sumnje shvatite kako doista radi i... ovdje većina pogriješi... što on to točno privlači i dovlači u naše živote.

 

2. MARKETING SVOJE STRASTI (ZA 5 EUR MJESEČNO)

Nakon što osvijestite svoju strast i počnete se njome aktivno baviti, prirodno se pojavi želja i potreba da svoje talente i vještine podijelimo s ostatkom svijeta. Bez obzira maštamo li o tome kako privući klijente ili partnere, učenike ili istomišljenike, investitore ili volontere, recept je uvijek isti - treba se nekako oglasiti i cijelom svijetu poručiti: "Tu sam, i bavim se ____!"

Nažalost, marketing je vrlo skup sport, zar ne?

NE! KRIVO!
MARKETING NE MORA BITI SKUP!

Ako doista radite iz strasti, sjajan se marketing tvojoj ciljanoj korisničkoj populaciji može napraviti gotovo besplatno! Točnije, izračunali smo kako stoji približno manje od 40 kn (oko 5 EUR) mjesečno! 

U ovom videu dijelimo više od petnaest moćnih savjeta i alata za vrlo jeftinu, a često i posve besplatnu promociju (koje i sami koristimo). Napomena: zvuk je na ovoj snimci malo lošiji, ali ne brinite - sve se čuje.

 
  Naslovnica ›››