fbpx

Formula za manifestiranje

kompletno predavanje, trajanje 124 min

Pretplata na naš YouTube kanal
 
Primajte naš besplatni e-Bilten
captcha 
Priključite nam se na Facebooku
Pridružite nam se na Facebooku
 

NAUČIT ĆETE:

    • Formulu za manifestiranje (samo 3 koraka)
    • Koje komponente sadržava i kako radi
    • Kako izvjeći tipične zamke
    • Kako je primijeniti u praksi

Kormula za manifestiranje željene realnosti i oblikovanje preferiranog života je zapravo prilično jednostavna. Sadržava samo tri bitne komponente i vjerojatno ste je već od nas i čuli.

I da, mislimo doslovno kada kažemo da je to "formula". Premda ćemo je izraziti riječima, to je vibracioni, energetski algoritam koji u sebi sadržava sve što vam treba da biste svoju vlastitu realnost pretvorili u željenu, skupa sa svim okolnostima koje su vam potrebne da biste u tome bili podržani.

Pa opet, premda je dotična jednostavna, logična i razumljiva - iskustvo nam kaže kako je mnogi ne slijede, čak i nakon što je čuju i upoznaju. Zašto?

Odlično pitanje. Ovoga puta pričamo o tome kakva je točno to formula,koje komponente sadržava, na što treba posebno obratiti pažnju, koje su tipične zamke u koje ljudi upadnu i kako je primijeniti u praksi.

Zapravo, ovo je sve što vam treba od cijelog našeg portfelja predavanja i radionica. Ništa više jer formula je samonavodeća i samokorektivna. Jednom kada je shvatite i usvojite, samo je treba slijediti, odnosno primijeniti u vlastitoj svakodnevici. Toliko je jednostavno.

Poklanjamo vam kompletno predavanje, uživajte!

‹‹‹ Naslovnica Naša ostala predavanja ›››