fbpx

Majanski kalendar

kompletno predavanje, trajanje 119 min

Pretplata na naš YouTube kanal
 
Primajte naš besplatni e-Bilten
captcha 
Priključite nam se na Facebooku
Pridružite nam se na Facebooku
 

NAUČIT ĆETE:

    • Što je majanski kalendar uopće mjerio
    • Je li moguće napraviti kalendar svijesti?
    • Na koji je način to znanje i danas primjenjivo
    • Što nas čeka u skorijoj budućnosti

Možda ste već čuli za "Veliki majanski kalendar" - da, da, onaj koji je posve nespektakularno završio 21. prosinca 2012.

Taj je dan došao i prošao, a mi smo još živi - znači li to da je bio pogrešan? Ili mu nikad nije bila ni namjera proreći "kraj svijeta"? Što su uopće Majanci njime mjerili?

Hoćete li nam vjerovati na riječ ako kažemo da je riječ o kalendaru evolucije svijesti? I da njegovu dubokosežnu mudrost tek sada počinjemo razumijevati? Kao što ćete vidjeti, antička je civilizacija drvenih Maja znala, očekivala, pratila i brojala nešto toliko neobično i van pameti da se i dan danas opiremo prihvaćanju mudrosti na koju nam je htjela ukazati. Čak su i arhitekturu svojih hramova dizajnirali tako da nam je prenesu.

Iako je formalno završio, majanski je kalendar važniji i relevantniji nego ikada do sada. Njegova duboko optimistična poruka sve snažnije odzvanja i svakim se danom sve očitije manifestira unutar naših malih, svakodnevnih života, dajući nam ne samo nadu u bolju budućnost, već i nepobitan dokaz da se ništa u Kreaciji ne događa slučajno te da je naše bivanje na planeti Zemlji upravo u ovom vremenu rijetka čast na kojoj treba biti neobično zahvalan.

Osim toga, poručuje nam i jasno ukazuje u što trebamo gledati želimo li manifestirati Novo doba na dobrobit svih živih bića na Zemlji.

Želite li saznati kako su svećenici drevne majanske civilizacije poimali vrijeme, kako su uspjeli pred više stoljeća projicirati i predvidjeti točan trenutak konačnog sazrijevanja naše kolektivne svijesti i čuti na koji je način to relevantno za naš život sada i ovdje - pogledajte ovo predavanje.

Poklanjamo vam ga, stoga - uživajte!

‹‹‹ Naslovnica Naša ostala predavanja ›››