fbpx

Srđan Roje

O predavaču:
Srđan Roje

 

Srđan Roje, dipl. ing. elektrotehnike, oduvijek je imao samo jednu želju - učiniti svijet boljim kroz dijeljenje znanja.

Još prije primanja diplome inženjera računalnog smjera zagrebačkog Elektrotehničkog fakulteta (ETF) autor je brojnih stručnih i specijaliziranih tekstova iz područja računalnih tehnologija u časopisu "Bug". Vrlo brzo napreduje do mjesta voditelja Bugovog "laba", odnosno koordinatora svih testiranja hardvera i softvera u organizaciji tog renomiranog časopisa.

Snažna želja da ostavi pozitivan trag na životima drugih uskoro ga je iz medija odvela na mjesto glavnog dizajnera i voditelja projekta za jednu od najuspješnijih SMS igara u hrvatskoj povijesti, T-Mobileove uskršnje promotivne akcije "Di je jaje?". Tijekom sljedećih deset godina kao direktor i vlasnik tvrtke "Megafon" ostavlja snažan trag na domaćem tržištu mobilnih usluga.

Motiviran željom za unaprjeđenjem domaćih poslovnih praksi u skladu s najvišim svjetskim standardima struke, u rujnu 2007. počinje pisanje stalne poslovne kolumne "Menadžer novog kova" za časopis "Plan B", koja i danas oduševljava poznavatelje globalnih poslovnih trendova (iako je časopis u međuvremenu prestao izlaziti).

"Menadžer novog kova" u prosincu 2009. prerasta u knjigu, a Srđan odlučuje svoje vrijeme, fokus, menadžersko, edukatorsko i predavačko iskustvo preusmjeriti na dijeljenje znanja na dobrobit čitave zajednice te postaje suosnivač i tajnik udruge "Odgovorna misao" te predsjednik udruge "Znalac".

Svoje dugogodišnje poslovno iskustvo dijeli u obliku poslovnih konzultacija, ali isključivo za potrebe projekata od općeg društvenog značaja.

Seminar "Manifestiranje obilja" multidisciplinarni je presjek međusobno povezanih tema iz moderne fizike, drevnih i aktualnih filozofskih tradicija, dobrih poslovnih praksi i pozitivne psihologije, dizajniran da na smislen i intelektualno prihvatljiv način najširem krugu ljudi približi teoretske koncepte, metode i praktične alate za vraćanje osobne moći, na dobrobit nas samih i čitave šire zajednice.

Srđan je sjajan predavač, opušten i pristupačan, koji na ležeran način jednostavnim, svakodnevnim jezikom uspješno povezuje raznorodne ideje iz različitih znanstvenih i filozofskih disciplina te najširoj publici na zabavan način osvjetljava čak i najsloženije koncepte i ideje.

Kratke izvatke s njegovih predavanja pogledajte na www.manifestiranje.com/video.

Za direktan kontakt s predavačem pišite na e-mail adresu .


Menadžer novog kovaSrđanovu knjigu "Menadžer novog kova" besplatno pročitajte ili skinite sa ove stranice. Poklanjamo vam je. Ako vam se dopadne, sve što trebate jest poslati autoru poruku zahvale na ovaj e-mail.

 

‹‹‹ Naslovnica  SAŽETAK:

  • Završio Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu
  • Postaje voditelj Bugovog Laba, odnosno jedan od pomoćnih urednika časopisa "Bug"
  • Svoju prvu direktorsku poziciju dobiva još 2001. godine i zadržava je do danas
  • Autor knjige "Menadžer novog kova"
  • Autor seminara "Manifestiranje obilja"