fbpx

 


hvala

Čestitamo i Zahvaljujemo!

Woooow, super si, duboko i iskreno čestitamo i zahvaljujemo na tvojoj prijavi i donaciji za meditacijsko-transformacijski intenziv "Više Ja"!

Prvi intenzivni satsang (ujedno i službeni početak intenziva) se održava preko Zooma u četvrtak, 16.03.2023. s početkom u 19h. Sve što treba jest par minuta prije početka kliknuti na ovaj link:

cli.re/zoom-vj-g2

 

Ali prije svega ostalog - jedna bitna stvar. Većina će se komunikacije vezane za intenziv odvijati preko Vibera pa ti iskreno preporučamo da se odmah sada priključiš na našu privatnu, zatvorenu Viber grupu "Više Ja".

Nemaš Viber? Besplatno ga instaliraj s ove stranice.

Ako ti je Viber instaliran na ovom uređaju na kojem sada čitaš ovaj e-mail, sve što treba jest kliknuti ovu tipku:

Viber grupa "Više Ja G2"

 

Ne radi? Ili ti je mobitel trenutno negdje "sa strane"? Evo kako ćeš se priključiti: (1) pokreni Viber na mobitelu, (2) klikni u donjem desnom kutu Vibera tipku "More", onu koja na sebi ima tri točkice ("...") , zatim (3) klikni na sličicu QR koda u gornjem desnom kutu Vibera koja je odmah ispod sličice za bateriju i onda (4) Viberovim QR skenerom uslikaj ovaj kod:

viber viseja qr

 

Potvrdi klikom na "Open" i - to je to. Dobrodošli!

Daljnje informacije slijede uskoro, još jednom VELIKO HVALA na interesu i podršci, silno se veselimo i, naravno - vidimo se na intenzivu "Više Ja"!

 

 

‹‹‹ Povratak na naslovnicuMeditacijsko-Transformacijski Intenziv: Više Ja

Više Ja
Gdje:
Zoom (online)
Kada:
četvrtkom u 19h, prvi sastanak je 16.03.2023.
Voditelj:
Srđan Roje