fbpx
Živjeti od strasti

Živjeti od strasti

Otkrili ste svoju strast? Znate čime ste se pozvani u životu baviti, ili barem jasno naslućujete smjer?

Odlično. Čestitamo!

Sad još samo tu ideju, koncept, fantaziju, veselje, uzbuđenje i strast treba utjeloviti. Uzemljiti. Dati joj jasnu strukturu. Pretvoriti u konkretan projekt, proizvod ili uslugu. Oglasiti se, podići svoju zastavicu i privući istomišljenike, potencijalne poslovne partere, kupce, klijente, sljedbenike, fanove i općenito - ljude koji rezoniraju s time, spremni su vam se priključiti i žele (slijedeći svoje vlastite strasti) tu ideju osnažiti, poduprijeti, dopuniti, integrirati, financirati i na svaki drugi mogući način podržati.

Ima ih. Već su tu, oko nas. Samo se još niste prepoznali. Jer Kreacija je holistički sustav; sama činjenica što vi imate potrebu nešto podijeliti dokazuje da netko negdje ima potrebu to sa veseljem i zahvalnošću primiti. Vaše je samo da upalite svoje svjetlo i omogućite svima drugima da vas vide, uoče, prepoznaju i sami pokucaju na vaša vrata.

Nije teško. Stvarno nije. Samo treba pustiti kočnicu i dati gas. Stoga ćemo prvi dio ove radionice posvetiti otkrivanju i uklanjanju vlastitih kočnica, odnosno izvora samo-sabotaže, da bi u drugom dijelu mogli dati gas s konkretnim idejama, smjernicama i konceptima koji rade. Dokazano rade. Sama činjenica što ovo čitate dokazuje da rade. Shvaćate? 😉

Evo i video najave s puno više detalja:

 

Radionica "Živjeti od strasti" održat će se preko platforme Zoom u subotu, 30.05.2020. od 11:00h do 14:30h (uključuje jednu pauzu od 15 min).

Donacija (da ne kažemo: „investicija“) za ovo nadasve praktično znanje je 49 EUR, ali pazite sad - vezana je za uređaj, ne za osobu!

Drugim riječima, ohrabrujemo vas da radionici pristupite preko računala i velikog monitora ili da (još bolje) spojite računalo na TV i vanjske zvučnike, pa pozovete na zajedničko druženje u subotu u 10:59h sve sadašnje i buduće prijatelje, partnere, kolege i ostale koji već jesu, ili bi na bilo koji način tek mogli postati dio vašeg projekta - ili možda imaju neku svoju ideju za projekt, posve nevezanu za vašu!? Pratite nas zajedno i družite se, komentirajte, diskutirajte, razmjenjujte ideje... bit će to jedno silno zabavno i korisno subotnje jutro.

VAŽNO: Ovo je malo naprednija radionica koja pretpostavlja da ste pogledali i razumjeli (barem) "Svjesno upravljanje emocijama" i "Kako otkriti i slijediti svoju strast". Da, znamo da vi to već sve znate, ali ako vaši prijatelji, partneri i kolege koje pozivate na projekciju nisu upoznati s tematikom – proslijedite im linkove ODMAH, da u subotu što manje vremena gubimo s osnovama i stignemo se što više fokusirati na nove, nikada do sada obrađene teme.

Prijave su obavezne, samo ispunite ovaj obrazac:Radionica i predavanje:
Živjeti od strasti


Živjeti od strasti
Predavač: Srđan Roje
Kada: subota, 30.05.2020 u 11:00h
Gdje: platforma "Zoom"
Trajanje: 3,5h (11:00 - 14:30h) s barem jednom pauzom od 15 min

Donacija: 49 EUR
 
Važno: donacija je za pristup radionici s jednog uređaja, ne za samo jednu osobu.
Slobodno pozovite na gledanje prijatelje, kolege, partnere... pa brainstormajte zajedno!