fbpx

Tečaj meditacije

kompletno predavanje, trajanje 168 min

Pretplata na naš YouTube kanal
 
Primajte naš besplatni e-Bilten
captcha 
Priključite nam se na Facebooku
Pridružite nam se na Facebooku
 

NAUČIT ĆETE:

    • Što je meditacija
    • Koje joj je svrha i cilj
    • Kako to uopće radi
    • Kako meditirati

O pozitivnim učincima meditacije u zadnje se vrijeme puno priča. Pa tako sa svih strana čujemo kako je meditacija alat protiv stresa, kako povećava koncentraciju i osjećaj zadovoljstva, čini nas opuštenijima i sretnijima, daje nam energiju za suočavanje sa svakodnevicom...

I premda je sve to sasvim točno - istovremeno je tek vrh ledenog brijega! Meditacija je mnogo, mnogo više od toga. Spremni?

Meditacija je alat za samospoznaju.

Molim? Sjedeći nepokretno u tišini saznat ću... što... istinu o samom sebi? Što to uopće znači? Tko će mi to otkriti? Na koji način? Kakvog to smisla ima? Sjedim, ne radim ništa i - odjednom saznam nešto što prije nisam znao? Kako pak to radi?!?

Sve redom odlična pitanja koja ćemo sa neobičnim zadovoljstvom adresirati. Prolazimo ukratko kroz povijest meditacije, teoriju i praksu nekolicine drevnih i modernih filozofskih tradicija, pričamo poučne zen pričice (koje također na prvi pogled nekaju nikakvog smisla), objašnjavamo kakvih sve vrsta meditacije ima, kako znati koja je najbolja na mene, kako sjediti, na što paziti i na kraju - malo ćemo zajednički i odmeditirati.

Usput ćemo se, posve neprimjetno, trajno riješiti stresa, otpustiti demone prošlosti i tjeskobu od neizvjesne budućnosti, doći u kontakt sa svojom intuicijom, otkriti vlastitu strast i smisao postojanja,steći i zadržati pozitivan pogled na život i svijet... i još štošta drugog.

Ovo će vam predavanje promijeniti život. Ne šalimo se. Poklanjamo vam ga, stoga - uživajte!

‹‹‹ Naslovnica Naša ostala predavanja ›››