Biografija – Srđan Roje

Srđan Roje je ugledni (i vrlo popularan) spiritualni konzultant koji pomaže ljudima da žive osvještenije, sretnije, smislenije i ispunjenije, kombinirajući najmodernije znanstvene spoznaje sa isprobanim konceptima i tehnikama brojnih drevnih spiritualnih tradicija.

Uočivši kako se korijen većine nedaća koje individualno i kolektivno (nevoljko) svakodnevno proživljavamo nalazi u lošim nesvjesnim programima, odnosno samonametnutim negativnim i ograničavajućim uvjerenjima kojih se posve nepotrebno držimo, Srđan promovira jednostavnu i učinkovitu metodu koja ljudima pomaže da ta i takva loša uvjerenja osvijeste i prevaziđu – kroz najobičniji razgovor.

Najbolji dokaz da to doista funkcionira jest činjenica što njegova internetska hit-emisija “Satsang Sa SergiOM“, koja se na redovnoj bazi održava preko Zooma i uživo prenosi na YouTube i Facebook, iz tjedna u tjedan privlači na stotine posjetitelja koji u emisiji učestvuju interaktivno, te dodatnih više desetaka tisuća iz cijele regije koji s velikim veseljem iščekuju i pogledaju svaku snimku.

Srđan je sjajan predavač, jasan i direktan, opušten i pristupačan, koji na ležeran način jednostavnim, svakodnevnim jezikom uspješno povezuje ideje iz naizgled nepomirljivih znanstvenih, spiritualnih i filozofskih disciplina te najširoj publici na zabavan način osvjetljava čak i najsloženije koncepte i ideje.

Gostovao je na brojnim istaknutim konferencijama, poput zagrebačkog TEDx-a, a na nedavno održanom “Flow! Summitu 2022“, nastupajući među najvećim svjetskim zvijezdama ove tematike kao što su Eckhart Tolle, Joe Dispenza, Sadhguru, Gregg Braden, Deepak Chopra… Srđan je osvojio laskavu titulu najboljeg predavača po glasovima publike.

Srđan većinu svojih najvažnijih predavanja, ideja, koncepata i materijala – dijeli besplatno! Duboko uvjeren kako znanja, alati i tehnike koje promovira sadržavaju izniman potencijal za osobni napredak, samorealizaciju i samoosnaženje svakog od nas, Srđan samo mirno kaže kako “nema pravo nešto tako bitno držati pod ključem“.

Naučite manifestirati!

Besplatno vam šaljemo na e-mail cjelovita video predavanja koja sadržavaju sve što trebate znati da sami oblikujete vlastitu preferiranu realnost

Upisi na intenziv "Više Ja" su u upravo tijeku!

Upravo su u tijeku upisi na naš slavni meditacijsko-transformacijski intenziv “Više Ja” – pažnja, upisi traju samo do nedjelje 12.11.2023!

Više informacija o intenzivu, iskustva polaznika koji su kroz njega već prošli te obrazac za prijavu nalaze se iza ove visokokvalitetne zelene tipke…

Naučite manifestirati!

Besplatno vam šaljemo na e-mail cjelovita video predavanja koja sadržavaju sve što trebate znati da sami oblikujete vlastitu preferiranu realnost